Tietoa meistä

MEIDÄN TARINA

‘Halusimme luoda paikan, josta jokainen yritys löytää näköisensä tilat ja jossa työntekijät löytävät aina itselleen sopivan paikan ja tavan tehdä töitä. Uskomme yhteisöllisyyteen ja tiedämme, että Loviisan yrittäjistä löytyy paljon eri alan osaajia.’

Hilding Business Park on tulos kahden veljeksen intohimosta Loviisaa, yrittäjyyttä ja kiertotaloutta kohtaan.

TOIMINTAYMPÄRISTÖ

Toimintaympäristömme on muuttunut. Moni yritys kannustaa työntekijöitä etätyöskentelyyn, mutta kotoota käsin työskentely saattaa välillä olla haastavaa. Moni kaipaa työympäristöä jossa saa nauttia omasta rauhasta, mutta halutessaan olla myös sosiaalinen. Pieni rupattelu kahvikoneen luona tai nopea padelpeli piristää mukavasti mieltä. Hilding Buisness Parkissa tämä kaikki on mahdollista.

KUSTANNUSTEHOKAS

SITOUTUNUT

TÄSMÄLLINEN

Ken Ryynänen

Perustaja

Aktiivinen yrittäjä vuodesta 1993. Mukana perustamassa useita eri yrityksiä kuten: Kuormalavakeskus, Vulko Oy, Euromaster Loviisa, Hilding Invest, 3 Amigos Sports Club, Kentec, Porvoon Jokirannan Yrityspuisto, NRC Construction, Dpi Service, Xtreme Paintball ja Bartenders Club. Intohimona meidän ihana pikkukaupunki Loviisa. Uusien työpaikkojen sekä yritysmahdollisuuksien edistäminen, jotta Loviisa pysyy elinvoimaisena.

SINÄ?

Etsimme tiimiimme myynti- ja
markkinointihenkistä ihmistä. Oletko se sinä?

Dani ryynänen

Perustaja

Erikoistunut lisäravinne, urheilu ja suorituskykypalveluihin.
Mukana perustamassa yrityksiä kuten: Viidakkotohtori, Be Limitless, Kuormalavakeskus, Vulko Oy, Euromaster Loviisa, Hilding Invest ja 3 Amigos Sports Club. Kiireinen isä, joka yhdistää yrittäjyyden ja perhe-elämän arvot. Aktiivisesti mukana kehittämässä Loviisasta pikkukaupunkia, jossa myös lapsiperheet viihtyvät.